Harta cu starea drumurilor din România

Harta cu starea drumurilor din România

astăzi, 11:40

Autor:


ProMotor

Câţiva băieţi harnici şi de treabă au creat o hartă cu starea drumurilor din România. Iniţiativă lăudabilă, spunem noi, având în vedere că reuşesc să o actualizeze în fiecare lună. Avem detalii mai jos.

„Nu ştiu cum e drumul pe acolo”. Am spus şi am auzit de nenumărate ori această propoziţie în discuţiile mele cu alţi şoferi, fie că plecam eu la drum, fie că plecau alţii la drum. Dar de acum înainte nu o să mai ai nedumeriri referitoare la starea drumurilor din România, fiindcă o comunitate de pasionaţi de infrastructură (da, există aşa ceva) a creat o hartă cu starea şoselelor din ţara noastră.

Comunitatea activează pe forumul construimromania.ro, unde oricine îşi poate face un cont ca să dea informaţii despre starea în care se află drumurile pe care au condus recent. Harta se actualizează lunar, iar din 2015, speră cei din spatele site-ului, ea va fi una interactivă, căci acum este statică.

Conform administratorilor site-ului, comunitatea s-a cristalizat în jurul anilor 2008-2009, pornind de la dorinţa de a discuta tema infrastructurii naţionale: autostrăzi, căi ferate, aeroporturi.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro.