Argăseală: Am vrut să arătăm bună credinţă şi de aceea ne-am comportat aşa

“A fost destul de greu, pentru că Iaşiul s-a aşezat pe două linii, a fost şi o lipsă de concentrare în faţa porţii din partea noastră, dar Gâlcă până la urmă a mutat inspirat. Şi pentru fani şi pentru telespectatorii de acasă, pentru noi toţi a fost un lucru deosebit. Am trimis către Clubul Sportiv al Armatei o adresă încă de vineri să ne întâlnim pentru a pune în aplicare hotărârea şi mâine (n.r. – luni) ne vom întâlni. Nu ştiu dacă s-au solicitat negocieri, ar trebui să spună ei asta. Am solicitat la UEFA un punct de vedere şi după ce vom primi răspunsul ne vom conforma în ceea ce priveşte echipamentul şi numele. Cele două părţi trebuie să cadă de acord. Noi vrem să punem în practică hotărârea în funcţie de ce se va discuta mâine (n.r. – luni) vom vedea şi paşii următori. Eu nu mă duc la nicio negociere, mă duc să pun planul în aplicare. Noi am vrut să arătăm bună credinţă şi de aceea ne-am comportat aşa”, a spus Argăseală.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4.

Golul a fost marcat de Szukala, cu o lovitură cu capul, fază la care Grahovac l-a faultat pe stelist. Portarul oaspeţilor a fost eliminat după intrarea la Szukala. În minutul 90+7, a fost eliminat şi Prepeliţă, de la Steaua, după primirea celui de-al doilea cartonaş galben.