Constantin Gâlcă: E greu pentru un club ca Steaua să fii fără emblemă, sper să se ajungă la un acord

“Noi respectăm decizia, asta s-a decis. E greu pentru un club ca Steaua să fii fără emblemă şi toate celelalte, nu e comod, eşti la un club care a făcut istorie. Sper să se ajungă la un acord. E o întâlnire mâine. Steaua cred că va continua la fel ca şi până acum, aşa e normal”, a spus Gâlcă.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4, de Szukala.

Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj. Pe tabela de marcaj, în locul siglei Stelei a apărut doar un chenar alb pe fond negru, sub care era scris “Gazde”. În ceea ce îi priveşte pe oaspeţi, pe tabelă au apărut emblema şi numele CSMS Iaşi. De asemenea, fotbaliştii Stelei nu au avut însemnele clubului pe echipamentul de antrenament şi pe cel de joc. Pe echipamente s-a lipit o bandă adezivă neagră pentru a se acoperi însemnele FC Steaua. În plus, crainicul de la stadionul Stelei nu a folosit numele echipei, ci titulatura “formaţia campioană”.