Fraţii Pavăl au ridicat al patrulea magazin Dedeman din Capitală

Antreprenori locali

Fraţii Pavăl au ridicat al patrulea magazin Dedeman din Capitală

astăzi, 00:07

Autor:


Cristi Moga

Compania de bricolaj Dedeman, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, a ridicat structura magazinului ce va fi deschis pe bulevardul Theodor Pallady din estul Capitalei şi continuă angajările pentru această unitate comercială în care vor lucra în jur de 180 de oameni.

Dedeman a cumpărat anul trecut un teren de 4,7 hectare din fosta platformă industrială Chimopar, în luna septembrie a demarat lucrările pe şantier, iar deschiderea magazinului cu o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi este programată în luna martie. Acesta va fi cel de-al patrulea magazin Dedeman din Bucureşti, investiţia fiind estimată la circa 15 milioane de euro.

Pe site-ul companiei, Dedeman continuă să caute casieri, consultanţi de vânzări şi agenţi de securitate pentru magazinul din Theodor Pallady.

Cu vânzări estimate la circa 700 de mil. euro şi peste 7.000 de angajaţi, De­de­man este cel mai mare jucător din bricolaj şi una dintre cele mai mari com­panii cu acţionariat privat românesc.

WikiZF: Profilul companiei Dedeman


Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.01.2015