Dragoş Anastasiu, Eurolines la ZF Live: Sunt adeptul salariului negociat pe competenţă

ZF LIVE

Dragoş Anastasiu, Eurolines la ZF Live: Sunt adeptul salariului negociat pe competenţă

astăzi, 07:10

Autor:


Cristina BeluOmul de afaceri Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, cu afaceri de 90 de milioane de euro anul trecut din turism şi transportul de persoane cu autocarul, spune că anul acesta grupul de firme pe care îl conduce va ajunge la afaceri de 100 de milioane de euro.
 
„În 2014 am atins 90 de milioane de euro pe grup, cu o creştere de 30% per total. Anul acesta împlinim 20 de ani de activitate şi ne-am propus să realizăm o cifră de afaceri de 100 mil. euro”, a declarat Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, invitat ieri la emisiunea ZF Live.
 
„2014 a fost un an în care ne-am atins ţintele şi în care ne-am dezvoltat, în pofida unei pieţe care nu a avut nimic spectaculos, in­dustria turismului înregis­trând o creştere nesemni­fi­ca­tivă de 2-4%“, a adă­u­gat el. „Noi am reu­şit să creştem mai mult, asta însemnând că piaţa începe să se con­so­li­deze.”
 
Întrebat de perspec­ti­vele pe 2015 în turism, Anastasiu a precizat că tendinţa actuală este aceea de a nu mai propune destinaţii spectacu­loase cu plecare din Bu­cureşti, ci destinaţii cu ple­care şi din alte oraşe ale ţării, cum ar fi Bacău sau Cluj. El a spus că în topul destinaţiilor căutate de români se află Grecia, cu 50% din volumul de vânzări, urmată de Antalya şi de Spania.


Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.01.2015