O firmă din Timişoara face 10 mil. euro din beţe de îngheţată şi cafea

O firmă din Timişoara face 10 mil. euro din beţe de îngheţată şi cafea

ieri, 18:00

Autor:


Cristina Rosca

Compania Carpat Sticks produce într-o fabrică cu 185 de angajaţi din judeţul Timiş beţe de îngheţată şi de cafea în valoare de circa 10 mil. euro.

Potrivit site-ului propriu, compania face parte din grupul Euro Sticks care deţine patru unităţi de producţie la nivel mondial, una fiind în România.

„Producţia beţelor de îngheţată este principalul nostru obiect de activitate, produsele fiind create (…) pentru a fi folosite de liderii din domeniu. Produsele noastre sunt realizate exclu­siv din fag, un lemn tare, fără gust sau miros“, potrivit informaţiilor publice.


Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.01.2015