Chiriţoiu, Concurenţa:România trebuie să închidă tot ce e neprofitabil până în 2018, anul limită până când se pot acorda subvenţii

ZF POWER SUMMIT ’15

Chiriţoiu, Concurenţa:România trebuie să închidă tot ce e neprofitabil până în 2018, anul limită până când se pot acorda subvenţii

astăzi, 11:45

Autor:


Andrei Cîrchelan

România trebuie să închidă tot ce e neprofitabil până în 2018, acela fiind anul limită până când se pot acorda subvenţii, a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, luni, la ZF Power Summit ’15.

“Să vedem dacă reuşim anul acesta să ajungem la o soluţie agreabilă pentru viitorul cărbunelui, unde este cel mai mare impact. Hunedoara a generat pierderi în trecut de 1 mld euro, care pot fi considerate ajutor de stat. Oltenia e într-o situaţie mai bună, dar există în continuare solicitări de închidere a unor capacităţi care nu sunt rentabile.”


Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.