Havrileţ, ANRE: 33% dintre consumatori au renegociat contractele la gaze, obţinând preţuri mai mici

ZF POWER SUMMIT ’15

Havrileţ, ANRE: 33% dintre consumatori au renegociat contractele la gaze, obţinând preţuri mai mici

astăzi, 11:31

Autor:


Radu Bostan

Circa 33% dintre consumatori non-casnici au renegociat contractele la gaze şi au obţinut  preţuri mai mici, a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) , la ZF Power Summit ’15.
 
“Cei mai importanţi furnizori de gaze naturale, Romgaz şi GDF SUEZ, au propus în factură aproximativ preţurile de dinainte de 1 ianuarie. Preţul gazelornaturale a crescut la circa 260 dolari pe mia de metri cubi, faţă de 220 dolari înainte de începutul liberalizării pieţei”, a spus Niculae Havrileţ.


Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.