Ştirea momentului. Abia eliberat din închisoare, Gigi Becali DISPARE încă PATRU ANI. PLUS: Dezvăluiri despre ce a făcut el, de fapt, în puşcărie

Share On Facebook Twitter Share on G+ Gigi Becali le-a spus, duminică, reporterilor care îl aşteptau la ieşirea din biserica din Pipera că este un infractor şi că lumea nu are ce are să înveţe de la el, iar pentru reabilitare are nevoie de patru ani. Tweet 0 Comentează 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Abonează-te

Fostul deputat a fost eliberat condiţionat vineri din penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani primită pentru dosarele ”Valiza” şi schimbul de terenuri cu MApN.

”Sunt infractor, ce să înveţe lumea de la mine?”, le-a spus Becali reporterilor, precizând că este un infractor pentru că aşa au decis judecătorii.

Gigi Becali a adăugat că pentru reabilitarea ”de drept” trebuie să mai treacă patru ani şi de aceea nu va mai vorbi cu presa.

Vineri, la ieşirea din închisoare, Becali a declarat: ”La puşcărie, eu eram şef de cameră, şef de secţie, şef de toate. În puşcărie se conduce cu pumnul sau cu mintea. Mie mi-au spus că am condus cu dragostea”.

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB a precizat că va încerca să iasă din viaţa publică şi că se va dedica actelor de caritate, urmând să construiască spitale şi biserici.

”Nu mai dau niciun leuţ la nimeni, doar pentru spitale şi biserici”, a subliniat Becali.

gandul actualitate