Când soţia i-a spus că vrea să divorţeze, un bărbat a recurs la un gest extrem

Un bărbat dintr-o localitate din judeţul Dâmboviţa şi-a dat foc, marţi după-amiază, în faţa locuinţei sale, supărat din cauză că soţia sa vrea să divorţeze, în urma incidentului el fiind rănit şi transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX. 0 Email

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din satul Sub Deal, comuna Pietrari, s-a autoincendiat, marţi după-amiază, în faţa locuinţei sale, el fiind transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Dâmboviţa.

Bărbatul a recurs la acest gest din cauză că soţia sa, cu care are un copil şi cu care nu se mai înţelegea de un an, intenţionează să divorţeze.

Întrucât nu a reuşit să o convingă să nu îl părăsească, marţi după-amiază bărbatul a luat o sticlă cu benzină, a turnat combustibilul pe el, după care şi-a dat foc. În urma incidentului, el a fost rănit, însă era conştient în momentul în care a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la un spital din Bucureşti.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

gandul actualitate