Nemulţumiţi de drumurile “reparate fictiv”, locuitorii din sectorul 6 au luat atitudine

Preşedintele Fundaţiei “Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu, a publicat pe Facebook câteva poze primit de la bucureştenii din sectorul 6, care au recurs la un gest disperat şi în acelaşi timp ironic: ei au pus o cruce în mijlocul unei străzi din sectorul 6 pe care au scris “Groapa primarului care este” şi “Născut 2012-Decedat 2020”. 0

Ştefan Florescu a susţinut că situaţia în sectorul 6 este “cu adevărat tragică”, de când în fruntea acestuia se află primarul Rareş Mănescu.

“Aceste fotografii mi-au fost trimise de un locuitor al Sectorului 6 din cartierul Drumul Taberei, din categoria “râsu’ plânsu” sau “haz de necaz”. Trecând peste aceste aspecte, situaţia în care se află Sectorul 6 este cu adevărat tragică, cu Rareş Mănescu la “cârmă” zilnic, oamenii îşi distrug maşinile în craterele de pe străzile Sectorului 6! în multe dintre cazuri este vorba de străzi care pe hârtie figurează ca fiind “asfaltate”… însă, realitatea din teren este alta…”, a scris preşedintele Fundaţiei “Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu pe pagina sa de Facebook, informează b365. ro. 

 foto: Facebook Ştefan Florescu

gandul actualitate