A lovit un tânăr în timp ce conducea beat, apoi a fugit de la locul accidentului. Când l-a găsit poliţia, şi-a scos tatăl la înaintare

Un şofer de 22 de ani din judeţul Suceava este cercetat de poliţişti după ce, în noaptea de duminică spre luni, băut fiind, a accidentat mortal cu maşina un tânăr de 18 ani care mergea pe marginea drumului, apoi a fugit, transmite corespondentul MEDIAFAX. 0

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, luni dimineaţă, agenţii Postului de Poliţie Fundu Moldovei au fost sesizaţi că pe DJ 175 a avut loc un accident rutier, în urma căruia un tânăr de 18 ani a murit, victima fiind găsită în şanţul din dreapta al drumului.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident. Acesta a fost găsit în curtea unei societăţi comerciale din localitatea Fundu Moldovei, la circa o sută de metri de locul producerii accidentului.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat şi pe autorul accidentului, un localnic de 22 ani, acesta fiind găsit acasă.

Iniţial, bărbatul a negat că se afla la volanul autoturismul implicat în accident, spunând că maşina era condusă de către tatăl său.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul tânărului rezultând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la tatăl său fiind negativ.

Oamenii legii au stabilit că şoferul circula cu viteză şi l-a lovit pe tânărul de 18 ani în timp ce mergea pe marginea drumului.

Trupul tânărului decedat a fost depus la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru necropsie.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

gandul actualitate