Tragedie în Ialomiţa. Două maşini s-au ciocnit, apoi au luat foc

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, luni, într-un accident produs pe un drum judeţean din Ialomiţa, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar, în urma impactului cele două autovehicule luând foc şi arzând în totalitate. 0

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, Andreea Loghin, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 201, între localităţile Moviliţa şi Dridu.

Conform primelor informaţii, un şofer în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, care circula dinspre Dridu către Moviliţa, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar, condus de o femeie de 47 de ani.

În urma impactului, cele două maşini au luat foc, arzând în totalitate, însă pasagerii au fost scoşi afară.

O femeie de 63 de ani, aflată în maşina care a intrat pe contrasens, a murit, iar şoferul bucureştean şi un alt pasager aflaţi cu el maşină au fost răniţi grav. Totodată, un cetăţean francez, pasager în maşina care circula regulamentar, a fost rănit.

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spitale din Bucureşti, două dintre acestea, între care şi cetăţeanul francez, fiind preluate de un elicopter SMURD.

Poliţiştii vor stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident.

 

gandul actualitate