O femeie şi-a aprins ţigara electronică în troleibuz. Doi pensionari i-au aplicat pedeapsa pe loc fără ca nimeni să intervină

O femeie a fost bătută crunt de doi pensionari într-un troleibuz RATB, din cauză că şi-a aprins ţigara electronică. Femeia s-a luat la ceartă cu un bărbat în vârstă, iar acesta a sărit la ea şi a pus-o la pământ cu loviturile. Nimeni din jur nu a intervenit, abia după câteva minute câţiva pasageri despărţindu-i. 0

Imaginile filmate de un bucureştean în RATB au stârnit furie pe internet, inclusiv la adresa autorului, care a stat să filmeze impasibil, în loc să încerce să intervină.

O femeie a folosit ţigara electronică în troleibuz, lucru care i-a enervat pe mai mulţi pasageri. Un bătrân a apostrofat-o pe femeie, iar aceasta s-a luat la ceartă cu el. Discuţia s-a încins, au apărut înjurăturile, iar bătrânul a sărit şi a luat-o la bătaie pe femeie, după ce a lovit-o şi peste mână, aruncându-i ţigara electronică.

Nimeni din jur nu a intervinit, unii pasageri ţinându-i chiar isonul agresorului. Un alt bătrân a vrut să sară să o bată pe femeie, însă mai multe femei şi un bărbat au intervenit şi i-a despărţit.

gandul actualitate