ULTIMA ORĂ. Inevitabilul s-a produs! Veste grea pentru fanii supravieţuitorului Bear Grylls

Celebrul realizator TV Bear Grylls şi postul britanic Channel 4 sunt acuzaţi că au falsificat mai multe elemente în cadrul celebrului show TV „Insula”, în care 28 de participanţi trebuie să lupte pentru supravieţuire, timp de şase săptămâni, scrie Daily Mail. 0

Sursa notează că producătorii showului au populat insula cu porci, iguane şi crocodili, pe care concurenţii să îi vâneze, şi au adus nuci de cocos şi apă potabilă din belşug pe cele două insule, una pentru bărbaţi şi cealaltă pentru femei.

De altfel, pe siteul showului TV se precizează că, pentru a fi siguri că toţi concurenţii supravieţuiesc, producătorii au adus câteva „îmbunătăţiri” insulelor. Astfel, concurenţilor li s-a asigurat o cantitate de 50 de litri de apă pe zi, care însă trebuia purificată de aceştia. De asemenea, a fost suplimentat numărul de nuci de cocos, dar şi al animalelor.

”Am datoria să mă asigur că sunt suficiente resurse, nu pot să îi abandonez pe concurenţi pe o insulă fără apă şi să sper că vor supravieţui. Da, am pus nişte apă acolo, dar tot e iadul pe Pământ”, s-a apărat Bear Grylls, conform Daily Mail.

gandul monden