Un copil de zece ani îi dă lecţii de politică unui senator PSD. „Domnul Ponta spune că am avut creştere economică, dar noi trăim prost. Din păcate, va rămâne premier până în 2016”

Un băiat de zece ani a fost invitat la o emisiune tv împreună cu senatorul PSD, Leonardo Badea, în care i-a reproşat politicianului că nu şi-a ţinut promisiunile făcute în timpul campaniei electorale şi că tineretul nu va vota niciodată PSD, deoarece PSD reprezintă ”comunismul”. 0

Senatorul PSD, Leonardo Badea, nu a avut prea multe replici în faţa unui copil de zece ani, care l-a luat la întrebări în timpul unei emisiuni tv. În faţa tirului de întrebări punctuale, pesedistul a încercat să glumească, chiar dacă temele propuse erau unele serioase, fără a răspunde însă efectiv problemelor ridicate.

„Politicienii sunt uneori ocupaţi să se certe şi să îşi strângă averi personale. Politicienii care au ajuns în parlament ar trebui să facă ceva pentru cei care i-au votat, pentru cei din colegiu. Domnule senator, dvs toţi politicienii veniţi în fiecare an cu un proiect de ţară şi nu faceţi nimic din. Lucrurile se mişcă în ritm de melc”, a fost prima poziţie a băiatului de zece ani în faţa senatorului PSD.

Pe un ton serios, acesta a adăugat că ”din păcate”, premierul Ponta va rămâne la Palatul Victoria până în 2016 deoarece nu se formează o altă majoritate parlamentară.

„De ce domnul Ponta nu şi-a găsit timp să meargă între elevi, studenţi, să înţeleagă? Dar nu printre studenţii de partid, ci printre studenţii de la Universitate. De ce acest tineret nu este de acord cu domnia sa, potrivit demografiei votului, pe care presupun că aţi citit-o. Politicienii se interesează de copii când vin campaniile electorale, vin pe la şcoli cu pungi de mâncare. Ba chiar o egalitate între comunism şi sclavie, comunism egal sclavie şi comunism egal PSD. Domnul Ponta spune că am avut creştere economică, dar noi trăim mai prost. Nu se reflect în nivelul de trai”, a continuat tânărul invitat.

Cum senatorul PSD nu a găsit vreun răspuns pentru acest întrebări, în final băiatul i-a transmis: ”PSD şi tineretul sunt două noţiuni total incompatibile”.

gandul politica