Un CELEBRU BRAND AMERICAN îşi deschide magazin la parterul hotelului JW Marriott din Bucureşti

Brandul american de lux Michael Kors va deschide un magazin în galeria comercială The Grand, de la parterul hotelului JW Marriott din Bucureşti. Unitatea se va afla la intrarea în hotel, vizavi de Louis Vuitton. The Grand mai găzduişte şi alte nume importante din moda internaţională, precum Dolce & Gabbana şi Valentino. 0

Brandul american de lux Michael Kors va deschide un magazin în galeria comercială The Grand, de la parterul hotelului de cinci stele JW Marriott din Capitală. Michael Kors se alătură astfel celor doi nou intraţi în galerie, brandul italian Diesel şi românii de la Brainconf, unul dintre cele mai vechi branduri româneşti, cu o istorie de peste şase decenii, scrie Ziarul Financiar.

The Grand mai găzduişte şi alte nume importante din moda internaţională, precum Louis Vuitton, Dolce & Gabbana şi Valentino. Magazinul Michael Kors va fi amplasat la intrarea în hotelul JW Marriott, vizavi de Louis Vuitton.

Americanii vor intra direct pe piaţa locală, fiind al doilea brand de lux care îşi face intrarea prin forţe proprii şi nu printr-un francizat, după Louis Vuitton, venit în România în vara lui 2008.

Deocmandată, oficialii de la Michael Kors nu au început lucrările de amenajare, însă urmează să demareze proiectul în următoarea perioadă. Oficialii galeriei The Grand au confirmat venirea brandului american, însă nu au oferit mai multe informaţii.

Odată cu venirea Michael Kors, Galeria The Grand este ocupată în proporţie de aproape 100%, pe lângă brandurile de modă făcându-şi loc şi ma­gazine de bijuterii, electronice sau parfumerie, mai precizează sursa citată.

Brandul Michaek Kors mai este prezent în regiune în două capitale, în Praga şi Budapesta, în fiecare cu câte două magazine.

 Potrivit magazinului online al brandului preţurile încep de la câteva sute de euro pentru o cămaşă sau o geantă şi merg până la 10.000-12.000 de euro pentru o fustă sau o rochie din mătase brodată.

gandul financiar