Oprescu, despre funcţionarii din Primărie: “Le e frică domnule, le e frică”

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat la Gândul LIVE că funcţionarilor din Primăria Capitalei le este frică să semneze documente de frica procurorilor, declarând că nu se simte confortabil pentru că astfel activitatea instituţiei este blocată. 0

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat marţi la Gândul LIVE că funcţionarilor din Primăria Capitalei le este frică să semneze documente din cauza procurorilor, declarând că nu se simte confortabil pentru că astfel activitatea instituţiei este blocată. 

“Nu mă simt confortabil pentru simpul motiv că mi se blochează activitatea. Nu numai în Primăria Bucureşti, în general. Le e frică domnule, le e frică”, a comentat Oprescu.

El a vorbit despre cazul unui director de la primarie care este anchetat.  

“Fie vorba între noi nu comentez justiţia. Despre directorul meu vreau să vă spun că m-am uitat pe rechizitoriul lui. 85% din fapte sunt fapte domestice. A făcut gard la grădiniţa amantei, i-a deschis o uşă şi a închiriat o maşină. Se poate orice. Nimeni nu este în siguranţă. Cel care stă cu fundul pe scaun şi spune <eu n-am niciun fel de > se trezeşte mâine, poimâine că i s-a părut unui procuror că a fluierat în biserică”, a spus Oprescu.
 

gandul politica