Premierul Ponta, la Spitalul Militar pentru un control la genunchi: medicii i-au recomandat operaţie

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. 0

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng.

Conform surselor citate, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în perioada următoare.

Sursele citate au mai precizat că nu s-a stabilit dacă premierul se va opera la Spitalul Militar sau într-o altă clinică.

În 26 mai, Victor Ponta, aflat la Tirana, pentru Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est, a fost întâmpinat la sosirea la reuniune de către preşedintele Albaniei, scuzându-se faţă de acesta că şchiopătează uşor şi explicându-i că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

“Îmi cer scuze, dar am jucat baschet şi sunt puţin…”, i-a spus Ponta preşedintelui albanez, arătând spre piciorul stâng.

gandul actualitate