Ambasadoarea Suediei, după ce s-a întâlnit cu Kovesi: Sprijinim cu tărie autorităţile române în lupta împotriva corupţiei

Ambasadoarea Suediei s-a întâlnit cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, după întrevedere pe contul de Facebook al Ambasadei suedeze fiind postată o declaraţie a diplomatei, care spune că sprijină “cu tărie” autorităţile române în determinarea lor de a lupta împotriva corupţiei.

FOTO: suedia.ro

0

“În cursul zilei de ieri (n.r. – marţi), ambasadorul Suediei la Bucureşti, Anneli Lindahl Kenny şi Alexander Peyre Dutrey, secretar I, au avut o întâlnire cu procurorul şef al DNA, Laura Kovesi”, se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei la Bucureşti.

“Guvernul Suediei este un ferm susţinător al transparenţei şi al statului de drept. Este foarte încurajator să vedem profesionalismul şi integritatea de care dau dovada DNA şi personalul acesteia. Sprijinim cu tărie autorităţile române în determinarea acestora de a lupta împotriva corupţiei şi le urăm succes în continuarea muncii importante pe care acestea o desfăşoară”, a declarat ambasadoarea Anneli Lindahl Kenny.

gandul actualitate