Ponta recunoaşte că s-a operat în Turcia . ”La mulţi ani cu prilejul începutului lunii Ramadan”

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook că se află în Turcia, unde a fost operat la genunchi, transmiţând cu această ocazie o urare cetăţenilor români de confesiune musulmană ”pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului”. 0

Premierul a recunoscut astăzi pentru prima dată că s-a operat într-un spital din Turcia, după ce anterior menţionase că operaţia avusese loc în străinătate. Victor Ponta susţine că ”în acest moment special” este în Turcia şi se bucură de ”ospitalitatea acestui popor extraordinar”.

”Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri şi urări tuturor cetăţenilor români de confesiune musulmană. De comunitatea musulmană ne leagă o relaţie puternică de prietenie, construită pe temelia solidă a respectului reciproc. Dezvoltarea societăţii româneşti şi un viitor prosper pot fi asigurate doar dacă păstrăm în inimi valorile respectului, solidarităţii şi toleranţei. Am onoarea ca, în acest moment special, să fiu în Turcia şi să mă bucur de ospitalitatea acestui popor extraordinar, de care ne leagă o relaţie care se dezvoltă în continuare pe toate planurile – politic, economic şi cultural. Am încredere că ne vom bucura împreună de toate realizările şi vom trece cu bine peste toate încercările. La mulţi ani cu prilejul începutului lunii Ramadan cea binecuvântată!”, a scris azi pe Facebook premierul. 

Într-un mesaj anterior el a spus că s-a operat în Turcia, deşi are încredere totală în medicii români, deoarece acolo are ceva ”imposibil de găsit acasă: linişte şi odihnă”.

Victor Ponta şi-a delegat atribuţiile de premier vicepremierului Gabriel Oprea. 

 

gandul politica