Carmen Iohannis, criticată dur pe Facebook după ce a îmbrăcat această rochie

Carmen Iohannis a optat pentru o ţinută creată de Stephan Pelger pentru a participa la spectacolul “Ultima bandă a lui Krapp” de la Festivalul de Teatru de la Sibiu, care a avut loc vineri, designerul român declarându-se onorat că aceasta a ales din nou să poarte o creaţie a sa.

FOTO: romania.tiz7.com

0

“Ieri la Sibiu frumoasa noastră Primă Doamnă a decis să poarte din nou o creaţie Stephan Pelger pret a porter! Mă simt foarte onorat!!!”, a scris Stephan Pelger pe pagina sa de Facebook, dar reacţiile celor careau văzut postare, şi rochia, sunt foarte dure: de la ”Rochia fff stramta! !!!! Nu e pt o doamna la varsta si pozitia ei!!!!!…….” şi  ”:)))) penibil!! Si sclipicii, si dunga de la chiloti, fara maneca, cu genunchii la vedere, pe piele si-o fi dat cu sclipici, ca alea de la circ?”, până la ”NU fara maneca si NU cu genunchii la vedere. Altfel rochia superba”, mesaj postat de Oana Roman.

Aceasta nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis alege să poarte o ţinută creată de Stephan Pelger. Soţia preşedintelui a început în luna aprilie o colaborare cu designerul român de origine germană, unul dintre cele mai cunoscute nume în domeniul modei în afara României.

În afară de Stephan Pelger, Carmen Iohannis a mai colaborat cu Eli Lăslean şi cu Alexandru Ciucu în alegerea ţinutelor sale pentru diverse evenimente.

Multe dintre ţinutele lui Carmen Iohannis au stârnit de-a lungul vremii discuţii, unii admirând-o pentru stilul tineresc, alţii criticând faptul că nu respectă întotdeauna protocolul vestimentar.

Carmen Iohannis şi preşedintele Klaus Iohannis au fost prezenţi, vineri seară, la spectacolul “Ultima bandă a lui Krapp”, din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu (12 – 21 iunie), pus în scenă la Sala Thalia.emiile Oscar.

gandul actualitate