La început, ştergea mesele, însă i-a venit o idee pentru care şeicii din Abu Dhabi sunt dispuşi acum să plătească sume generoase

O româncă a plecat în Dubai, la muncă, în urmă cu nouă ani. A început de jos, însă câţiva ani mai târziu, a decis să-şi deschidă propria afacere. 0

Cei mai mulţi dintre marii afacerişti de azi au pornit de jos. Este şi cazul unei românce, stabilită, alături de soţul ei, în Orientul Mijlociu. Mariana Gherasim s-a angajat într-o companie, unde făcea aproape totul.

”Am fost acel one man show, care făcea totul, de la a şterge mesele până la a reprezenta brandul la cele mai mari evenimente făcute în Dubai”, a declarat ea, pentru Digi 24.

Câţiva ani mai târziu, ea a vrut mai mult, aşa că a decis să-şi creeze propria compania. Acum, marfa ei ajunge la şeicii din Abu Dhabi. Mariana Gherasim vinde miere exclusivistă, după cum o declară chiar ea. Un kilogram de miere, obţinută dintr-un copac rar care se află doar în Yemen, se vinde chiar şi cu 700 de dolari.

”După cei trei ani în compania respectivă, am decis că vreau mai mult. Nu puteam să-i iau locul şefului meu, aşa că am deschis o companie cu soţul meu. Am creat un brand şi vindem miere de albine adusă din Yemen. Este exclusivistă pentru că acest copac se află doar în Yemen şi se menţionează în Coran despre acest copac”, a povestit ea.

Din acest motiv, baza de clienţi este formată din artişti, prezentatori de televiziune şi oameni de afaceri.

 

gandul actualitate