Un TÂNĂR de 31 de ani a câştigat un MILION de dolari într-un mod inedit

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Irlanda de Nord a realizat într-un timp relativ scurt ceea ce milioane de oameni visează să facă într-o viaţă: să călătorească în toată lumea. 0

Johnny Ward, în vârstă de 31 de ani, originar din Irlanda de Nord, a câştigat un milion de dolari muncind numai pe laptopul său şi apoi a călătorit în toată lumea, potrivit Elite Daily.

Mulţi se întreabă cum e posibil să se întâmple aşa ceva, dar totul a fost posibil după ce Johnny a înfiinţat un site de călătorie OneStep4Ward.

După ce acesta a făcut acest lucru, Johnny  a reuşit să-şi împlinească visul şi a vizitat 152 de ţări. Visul lui este să călătorească în 193 de ţări de pe tot globul.

Treptat, blogul lui de călătorie s-a transformat într-o adevărată companie de media – Step4Ward Media – care cuprinde alte câteva sute de siteuri. Tot ce face Johnny este să lucreze de pe laptopul său oriunde s-ar afla. El distribuie imagini spectaculoase din toată lumea şi povesteşte diverse experienţe trăite în cele mai frumoase locuri de pe pământ.

Sursa foto: elitedaily.com

Sursa foto: elitedaily.com

gandul monden