Sharon Stone, nud la 57 de ani

Actriţa americană Sharon Stone apare ‘îmbrăcată’ doar cu câteva bijuterii de la mari case de modă într-un set de fotografii publicate în ediţia din septembrie a revistei ‘Harper’s Bazaar’. Pentru această sesiune foto, vedeta a folosit eleganţi pantofi marca Jimmy Choo şi podoabe – coliere, brăţări, inele şi cercei – de la Bulgari, Tiffany & Co şi Cartier, scrie ‘Huffington Post’. 0

Imaginile ilustrează un interviu în care vedeta de 57 de ani afirmă că este suficient de mulţumită de aspectul ei pentru a avea curajul de a apărea dezbrăcată în presă. Totodată, ea susţine că nu vrea să pară o tânără de 20 de ani.

‘Sunt foarte conştientă de faptul că posteriorul meu se aseamănă cu o pungă cu clătite, dar nu încerc să am cel mai frumos aspect din lume’, a declarat fostul topmodel, care a devenit celebră graţie rolului interpretat în 1992 în thrillerul ‘Basic Instinct’, în care juca alături de Michael Douglas.

‘Vine un moment în care începi să te întrebi ce este cu adevărat sexy. Acest lucru nu înseamnă doar să ai bustul ferm. Înseamnă să fii prezent şi să te distrezi şi să te iubeşti suficient de mult pentru a putea iubi persoana care este cu tine’, a mai spus Sharon Stone.

În toamna acestui an, ea va apărea într-un nou serial de televiziune, ‘Agent X’, la care este şi producător. În acest film de acţiune pentru postul TNT, ea va întruchipa un vicepreşedinte american, scrie Agerpres.

 

 

gandul monden