S-a născut fără picioare şi a fost abandonată la doar o săptămână pe scările unui templu. Şi-a învins handicapul şi acum, la 23 de ani, are o un job la care multe tinere râvnesc

O tânără de 23 de ani, care s-a născut fără picioare, şi-a învins dizabilitatea şi câştigă 1.000 de dolari pe zi pozând ca model pentru lenjerie intimă. 0

Kanya Sesser din Los Angeles a revoluţionat industria modellingului şi pozează provocator pentru producători de lenjerie intimă celebri.

Femeia a fost abandonată pe scările unui templu budist din Thailanda, pe când avea doar o săptămână. Ulterior, părinţii ei adoptivi au adus-o în Portland, Oregon.

„Sunt diferită şi sexy. Nu am nevoie de picioare pentru a fi provocatoare”, a declarat Kanya, pentru Daily Mail.

Frumoasa asiatică susţine că a pozat până acum pentru Volcom, Nike şi Rip Curl Girl. La 15 ani, şi-a început cariera în modelling şi a colaborat cu branduri importante, precum Billabong.

„Îmi place să obţin bani prin meseria mea, aceea de a le arăta oamenilor cum poate arăta frumuseţea”, a mai spus tânăra.

Kanya este o amatoare de sporturi extreme şi speră să concureze la competiţia de mono-schi din cadrul Jocurilor Olimpice Paralimpice din 2018, care se vor desfăşura în Coreea de Sud. Femeia a mai declarat că nu şi-a dorit niciodată să ajungă fotomodel, dar lucrurile au luat această turnură.

Ea a precizat că unul dintre cei mai mari susţinători este iubitul ei, Brian Water, cu care se întâlneşte de o lună. Dincolo de şedinţele de modelling, Kanya nu poartă machiaj şi vrea să fie cât mai naturală. Mai mult, tânăra fără picioare va scrie o carte despre drumul ei de la orfană la fotomodel de succes. 

gandul monden