O studentă a apostrofat un tânăr de 19 ani, care se luase de alte persoane dintr-o gară. Răzbunarea a fost cruntă

O tânără de 23 de ani, studentă la Braşov, a fost bătută cu pumnii şi picioarele în faţa gării din municipiu, de către un tânăr de 19 ani, pe care fata l-a apostrofat pentru că atacase alte persoane din gară, agresorul fiind arestat preventiv pe 30 de zile pentru tentativă de omor. 0

Potrivit prim-procurorului Alina Popescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov, incidentul s-a petrecut duminică noapte, în jurul orei 23.00, în faţa Gării Braşov, când Ulniuc Florin Valentin, în vârstă de 19 ani, a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe o tânără de 23 de ani, studentă la Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânăra se afla lângă chioşcurile din faţa gării, de unde îşi luase o cafea, şi a asistat la o altercaţie dintre un tânăr şi alte persoane. Fata a intervenit şi l-a apostrofat pe tânărul de 19 ani care s-a luat fără motiv de celelalte persoane care se aflau în faţa chioşcului, moment în care acesta s-a enervat şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele în cap.

Conform sursei citate, tânăra a suferit leziuni grave la cap şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov de o ambulanţă, având nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov au anunţat, marţi, că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresor pentru infracţiunea de “tentativă la omor”.

“Din probatoriul administrat în cauză pînă în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 27 septembrie în jurul orelor 23.15, în faţa gării Braşov, inculpatul a aplicat persoanei vătămate S.D.A. (23 ani) mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului, determinând producerea unor leziuni grave în zona craniană, ce necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, acestea punînd în pericol viaţa acesteia“, a spus Alina Popescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere admisă de către instanţă.

gandul actualitate