Un bărbat care a intrat într-o râpă să caute nuci a făcut o descoperire macabră

Un copil de zece ani dat dispărut în urmă cu patru luni a fost găsit mort într-o râpă de un bărbat care căuta nuci, în localitatea ieşeană Costuleni, trupul băiatului despre care se presupune că a fost ucis fiind învelit într-o pătură şi legat cu o panglică. 0

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au declanşat o anchetă penală pentru omor cu autor necunoscut, după ce într-o râpă din Costuleni a găsit trupul neînsufleţit al unui copil de zece ani despre care se presupune că a fost ucis, corpul copilului fiind găsit învelit cu o pătură şi legat cu o panglică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe 9 iunie, Poliţia a primit o sesizare în legătură cu dispariţia unui copil de zece ani, familia minorului susţinând că l-a văzut ultima oară pe acesta în data de 29 mai.

Poliţiştii au început încă de atunci cercetările pentru găsirea copilului, iar pe parcurs cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, care a continuat ancheta.

“Copilul acesta nu locuia permanent cu părinţii, stătea şi la bunici. Încet-încet, am găsit un suspect care nu mai era în ţară pentru a putea fi chestionat. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani. Trebuie să facem un test ADN pentru a vedea dacă este vorba despre acesta, având mai multe probe împotriva lui“, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX prim-procurorul Carmina Pascal, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Conform procurorilor, bărbatul care a găsit trupul băiatului este o rudă mai îndepărtată a acestuia, care a intrat în râpă ca să culeagă nuci. Procurorii spun că pe timpul verii ar fi fost imposibil ca trupul învelit în pătură să fie văzut din drum, în condiţiile în care distanţa este mare, dealul este abrupt, iar vegetaţia din jur era bogată.

gandul actualitate