Consiliul Municipiului Bucureşti a aprobat transmiterea unui teren pentru organizarea unei tabere pentru sinistraţi

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în şedinţa de miercuri, transmiterea unui spaţiu din sectorul 5 de la Administraţia Fondului Imobiliar în administrarea Direcţiei Apărare, Protecţie Civilă pentru a dezvolta o tabără pentru sinistraţi necesară în cazul producerii unei calamităţi. 0

Consilierii generali au aprobat transferarea spaţiului situat în Intrarea Sebastian nr. 2, sector 5, compus din construcţie în suprafaţa utilă de 2107,19 mp şi curte aferentă în suprafaţă de 988 mp, din administrarea Administraţiei Fondului Imobiliar în administrarea Direcţiei Apărare, Protecţie Civilă.

În raportul de specialitate al Direcţiei Apărare, Protecţie Civilă, se precizează că “în scopul asigurării condiţiilor minime de supravieţuire a populaţiei în situaţia declanşării unui dezastru şi a resurselor materiale necesare gestionării situaţiilor de urgenţă în conformitate cu prevederile Legii nr. 481/2004 privind protecţia civilă, este necesară transmiterea unui spaţiu în administrarea Direcţiei Apărare, Protecţia Civilă”.

Tabăra pentru sinistraţi ar urma să fie utilizată în cazul producerii unei calamităţi naturale.

gandul actualitate