Invitaţii de la o nuntă din SUA au plâns cu „lacrimi de crocodil”. Ce gest a făcut tatăl miresei la altar

Un fotograf de nunţi din Ohio a reuşit să surprindă un moment emoţionant, care a stârnit lacrimi în ochii invitaţilor. În centrul acestuia nu a fost însă mireasa, ci tatăl ei. 0

Fotograful Delia Blackburn se pregătea să o fotografieze pe mireasa Brittany Peck, în vârstă de 21 de ani, când tatăl ei biologic, Todd Bachman, a intrat în centrul atenţiei.

Todd Bachman, care s-a despărţit de mama lui Brittany Peck în anul 2000, şi-a condus fiica la altar într-o maşinuţă de golf decorată pentru nuntă. Când a ajuns la „destinaţie!, Bachman a făcut un gest inedit.

Bărbatul l-a adus alături de el pe tatăl vitreg al miresei, Todd Cendrosky, care s-a căsătorit în 2003 cu fosta sa soţie şi a crescut-o pe Brittany.

Momentul a fost cu atât mai emoţionant cu cât Todd Bachman a ţinut „secret” planul său de a-l aduce şi pe tatăl vitreg la altar. Mai mult, părinţii biologici ai fetei s-au aflat într-un proces de custodie de lungă durată.

Peck spune că „cei doi taţi” ai ei se înţeleg excelent, dar nu ştiau cum să abordeze drumul spre altar. „Tatăl meu vitreg era atât de supărat. A plâns în fiecare zi crezând că o să stea în primul rând, fără să mă conducă la altar”, povesteşte tânăra mireasă.

Fotograful de nuntă a prezentat imaginile emoţionante de la nunta lui Brittany pe Facebook şi acestea au fost redistribuite până acum de 400.000 de ori.

„Sunt mamă vitregă şi înţeleg chinul familiilor dezbinate şi mulţi americani provin din asemenea medii”, a declarat fotograful Delia Blackburn pentru ABC News. „Nu am crezut însă că o să experimentez aşa ceva la un asemenea nivel”.
 

gandul monden