Soluţia unei companii japoneze pentru consolarea angajatelor deprimate

Rocket Inc., o companie din Japonia, crede că a găsit soluţia pentru consolarea angajatelor deprimate şi angajează bărbaţi care să le şteargă lacrimile cu batista. 0

Rocket Inc. a angajat deja mai mulţi tineri care se ocupă cu ştersul lacrimilor angajatelor supărate, după ce acestea urmăresc filme triste.

În imagini se vede cum un bărbat foloseşte o batistă pentru a şterge lacrimile unei femei, care nu pare „consolată” de gestul său.

Fondatorul acestui serviciu bizar, Hiroki Terai, crede că femeile din Japonia sunt „obosite”. „Am demarat afacerea dorindu-mi să le ajut pe femeile triste să scape de stres, să plângă şi să fie consolate de aceşti bărbaţi arătoşi”, a declarat Terai.

Se pare că femeile din compania menţionată „merg la baie pentru a plânge în spatele uşii închise şi directorul Mitsue Kujime consideră că acestea merită o atenţie mai mare.

„Am achiziţionat serviciul pentru femeile din compania noastră. Ele lucrează foarte mult alături de bărbaţi şi nu au parte de un tratament blând, chiar dacă sunt femei”, a declarat Kujime.

Bărbaţii angajaţi să le şteargă lacrimile angajatelor de la Rocket Inc. stau alături de ele la locul de muncă şi câştigă 7.900 yeni (43 lire sterline), aşteptând ca femeile să plângă. Totodată, asistenţii de ocazie le cântă angajatelor diverse melodii, pentru a le schimba starea de spirit, mai scrie independent.co.uk. 

gandul monden