Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se de pe podul din Năvodari

Un bărbat s-a sinucis, miercuri la prânz, aruncându-se de pe podul care traversează Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, oamenii legii încercând acum să-i stabilească identitatea şi cauzele care au dus la producerea tragediei. 0

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” al judeţului Constanţa, alerta a fost dată în jurul orei 13.00, prin 112, de un cetăţean care anunţa că a văzut o persoană care s-a aruncat de pe podul de la Năvodari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imediat, în zonă a fost trimis un echipaj de pompieri, cu o barcă pneumatică, pentru căutarea sinucigaşului, pe mal aflându-se şi medicii pregătiţi să intervină dacă acesta ar mai fi fost găsit în viaţă.

Victima a fost găsită în jurul orei 14.45, a fost adusă la mal şi resuscitată conform protocolului, dar până la urmă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Trupul acestuia va fi transportat la morgă, iar poliţiştii de la Transporturi au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea victimei şi cauzele care au dus la producerea tragediei.

gandul actualitate