O adolescentă de 14 ani, care a fugit de acasă, violată şi bătută de iubitul unei prietene

O adolescentă de 14 ani, care, la sfârşitul săptămânii trecute, a fugit de la locuinţa părinţilor săi din Feteşti şi a mers la o prietenă de-a sa din Cernavodă, a fost violată şi bătută de iubitul acesteia, bărbatul fiind arestat preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX. 0

Potrivit anchetatorilor, adolescenta a plecat de acasă în 25 septembrie, mama acesteia reclamând dispariţia la Poliţia Feteşti.

Ulterior, fata a mers la o prietenă de-a sa din Cernavodă, care locuia împreună cu iubitul său, Dumitru Enică.

În noaptea de 26 spre 27 septembrie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a agresat-o fizic pe adolescentă pe motiv că aceasta a întreţinut relaţii sexuale cu un oaspete. De asemenea, bărbatul l-a bătut şi l-a ameninţat cu un cuţit şi pe băiatul respectiv, care a fugit din locuinţă.

Apoi, bărbatul a continuat să o agreseze pe fată, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele, după care a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, în prezenţa iubitei sale.

Fata a fugit a doua zi înapoi acasă şi a depus o plângere la Poliţia Cernavodă, povestind ce i s-a întâmplat. Ea a fost supusă şi unui examen medico-legal, iar în 29 septembrie Dumitru Enică a fost reţinut, pentru viol.

Bărbatul a fost prezentat, miercuri, Judecătoriei Medgidia, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

 

gandul actualitate