Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, într-un dosar privind fapte de corupţie pentru evenimente de tipul “zilele oraşului”

Procurorii DNA fac şase percheziţii, joi, în Bucureşti, Constanţa, Călăraşi şi Caraş-Severin, la locuinţele unor persoane suspectate de corupţie, surse judiciare declarând că faptele ar avea legătură cu încheierea unor contracte de prestări servicii pentru evenimente de tipul “zilele oraşului”. 0

Cercetările în această cauză sunt făcute de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Târgu Mureş şi vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie care ar fi fost comise în acest an, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

“În cursul zilei de 01 octombrie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 6 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Constanţa, Călăraşi şi Caraş-Severin, reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, a precizat sursa citată.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că faptele vizate de anchetatori sunt de dare şi luare de mită, în legătură cu încheierea unor contracte de prestări servicii pentru evenimente de tipul “zilele oraşului”.

Potrivit surselor citate, procurorii ridică mai multe documente, joi nefiind audiate persoanele suspectate în acest caz.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

gandul actualitate