Un mort şi zece răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu o autoutilitară, în Hunedoara

O persoană a murit şi alte zece au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 7, în judeţul Hunedoara, după ce un microbuz cu pasageri din Republica Moldova s-a ciocnit cu o autoutilitară condusă de un şofer maghiar.

Foto arhiva

0

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, accidentul a avut loc în localitatea Săcămaş, la faţa locului deplasându-se echipaje de ponpieri, descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

”Ajunse la locul intervenţiei echipajele de pompieri au constatat că într-o autoutilitară se afla încarcerat şoferul, în vârstă de 20 de ani, probabil decedat pe loc în urma accidentului. Din microbuzul de persoane pompierii SMURD au asistat medical zece persoane care aveau multiple traumatisme. Dintre acestea doar o victimă este în stare gravă”, arată ISU Hunedoara.

Toţi răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva.

Conform sursei citate, şoferul decedat este de origine maghiară, iar cei zece răniţi din microbuz sunt din Republica Moldova.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat aproximativ două ore.

 

 

gandul actualitate