Windset Farms, cel mai bun producator de rosii din lume

Windset Farms din Canada este cel mai bun producator de rosii din lume pe anul 2014

 

 

 

 

 

 

In domeniul productiei de rosii, marketing-ului si vanzarilor, in 2014, Windset Farms a fost declarat castigator al Premiului Tomato Inspiration Event 2014, ce se va atribui in fiecare an la intalnirea marilor producatori de rosii ce are loc la Ellington Hotel din Berlin.

Peste 200 de reprezentanti horticoli au participat la evenimentul de la Berlin. Printre ei si primii 80 de cultivatorii de tomate din lume. Cinci dintre ei au fost numiti in calitate de cei mai buni producator de rosii din lume in marketing si vanzari, pe 2014: Agricola El Rosal din Mexic, GreenCo din Olanda, Mastronardi / Sunset din Canada, Redstar din Olanda si Windset Farms din Canada. In finala celor cinci, titlul a revenit producatorului Windset Farms.

Windset Ferme a fost premiat pentru inovatii in ferma si performantele remarcabile in marketing si vanzari. Windset Ferme detine o suprafata totala de aproximativ 267 de hectare cultivate in Vancouver (Canada), Las Vegas, Nevada, Santa Maria si California (Statele Unite, Mexic). Compania are contracte, de asemenea, cu cultivatorii din America de Nord, Europa si Noua Zeelanda. Windset Ferme mai cultiva si ardei, castraveti, salata verde, capsuni sau vita de vie.

Evenimentul a fost sustinut de opt parteneri printre care: Bayer CropScience, Saint-Gobain Cultilene, Nunhems, Priva, Revaho, Svensson.

Cei mai buni 100 de cultivatorii inovatori de tomate din lume vor fi prezenti la Berlin in ziua de 5 februarie 2015 la a doua editie a evenimentului Tomato Inspiration Event.