Halep: Mult respect pentru gestul domnului preşedinte de a fi prezent la Galaţi

“Şi ziua cea mare a venit… a şi trecut… dar va rămâne o zi deosebită pentru totdeauna! Mult RESPECT pentru gestul domnului Preşedinte de a participa la meciul România – Spania de astăzi, de la Galaţi! Vă mulţumim, domnule Preşedinte, pentru prezenţa la meciul echipei noastre!”, a notat Halep, ataşând şi o fotografie în care apare dând mâna cu Iohannis.

Echipele României şi Spaniei se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii de Fed Cup de la Galaţi, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii, la care a asistat şi preşedintele Klaus Iohannis, iar în a doua partidă Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. Înainte de începerea primului meci, echipa României a mers în faţa lojei în care se afla Iohannis şi sportivele au dat mâna cu preşedintele.