Iordănescu: Tinerii care au venit la naţională nu mi-au dat senzaţia că pot aspira la tricoul echipei

“Din punctul meu de vedere, prima repriză nu m-a mulţumit. Nu cred că aş avea ceva de punctat, decât faptul că am avut în teren 10 debutanţi. Dacă nu mă înşel, doar Bălgrădean are o convocare. Spuneam în conferinţa de presă că vreau să văd jucătorii tineri, să văd cine ne dă speranţe pentru viitor. Prima repriză nu mi-a adus satisfacţie, iar tinerii pe care i-am forţat să vină la echipa naţională nu mi-au dat senzaţia că pot aspira la tricoul naţionalei. Am avut o posesie mai bună în a doua repriză, când au intrat jucătorii Stelei. Iar victoria este pe deplin meritată. Sincer, aş putea remarca pe cineva, dar aş vrea ca nominalizările să le fac la finalul turneului”, a declarat Iordănescu la microfonul DigiSport.

Selecţionerul aşteaptă ca echipa să confirme în meciul cu Moldova: “Nu cred că se poate discuta despre oboseală. Suntem într-o perioadă de pregătire, jucătorii sunt obişnuiţi cu astfel de antrenamente, de cantonamente. Aştept ca echipa să confirme cu Moldova. Aş vrea ca jucătorii să îmi arate că încrederea mea poate fi răsplătită printr-un joc bun. Sper ca jocul să aibă mai multă claritate”, a precizat Iordănescu.

Reprezentativa divizionară a României a câştigat, cu scorul de 1-0, partida amicală disputată, marţi, pe stadionul Mardan (Antalya), în compania echipei georgiene Sioni Bolnisi, în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.