E OFICIAL! Lovitură pentru Mihaela Rădulescu: “Renunţăm la colaborarea cu ea”

Ringier România a decis să renunţe la colaborarea cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, care scria o pagină de opinie în revista Elle, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, surse din companie. 0

Până la momentul difuzării acestei ştiri, nici compania Ringier România şi nici Mihaela Rădulescu nu au făcut un anunţ oficial în acest sens.

Mihaela Rădulescu se numără printre colaboratorii revistei Elle România. Ea a fost special editor pentru Elle România, în ultimii nouă ani, potrivit site-ului acesteia.

Totodată, Mihaela Rădulescu a apărut de numeroase ori pe coperta revistei Elle România, cel mai recent pentru numărul din luna ianuarie al publicaţiei.

În plus, Mihaela Rădulescu a fost amfitrioana galei Elle Style Awards la cele trei ediţii ale evenimentului care s-au desfăşurat până în prezent.

În ultima perioadă, Mihaela Rădulescu, care este şi jurat în emisiunea “Românii au talent” de la Pro TV, a avut mai multe apariţii controversate în acest show. De asemenea, afirmaţii făcute de aceasta, dintre care cele mai recente se referă la comunitatea gay, au stârnit numeroase comentarii negative pe reţelele de socializare.

Pe de altă parte, jurnalistul Marius Tucă a scris joi, pe site-ul său, că Mihaela Rădulescu şi-a încetat contractul de colaborare cu Pro TV, din cauza notorietăţii negative aduse de gesturile şi comentariile acesteia ca jurat al concursului “Românii au talent”, care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni.

Însă Pro TV a infirmat zvonurile legate de excluderea Mihaelei Rădulescu din juriul emisiunii “Românii au talent”. “Mihaela este şi va fi în continuare prezentă la masa juriului, atât în perioada preselecţiilor, cât şi în show-urile transmise în direct”, a anunţat Pro TV într-un comunicat publicat joi pe site-ul televiziunii.

 

gandul monden