Mărioara Zăvoranu, o viaţă ca în telenovele. „E o poveste, e cu bucurii, dar şi cu foarte multe necazuri”

Mărioara Zăvoranu, care a murit vineri la 67 de ani, a devenit cunoscută în România din cauza certurilor cu fiica sa, Oana Zăvoranu, care de multe ori aveau loc în direct la TV, însă povestea de viaţă a femeii este una impresionantă, scrie a1.ro. 0

Astfel, Mărioara Zăvoranu a fost înfiată, şi-a pierdut doi dintre cei trei copii, două fetiţe gemene, şi părinţii în timpul cutremurului din 1977, a fost căsătorită de două ori şi şi-a îngropat ambii bărbaţi. Apoi, a strâns o avere de câteva zeci de milioane de euro, care va fi moştenită de Oana Zăvoranu, fiica cu care Mărioara s-a certat de nenumărate ori în ultimii ani de viaţă.

”Viaţa mea e un roman, e o poveste, e cu bucurii, dar şi cu foarte multe necazuri, pe care aşa mi le-a dat Dumnezeu”, povestea Mărioara Zăvoranu într-un interviu. Ea a fost născută într-un tren, de o adolescentă de 19 ani, şi abandonată la naştere, fiind înfiată.

La 16 ani, Mărioara a fugit de acasă şi s-a măritat cu Nicolae Zăvoranu, însă cei doi s-au despărţit după ce femeia a născut doi copii cu un alt bărbat, două fetiţe gemene. Ulterior, Mărioara s-a recăsătorit cu Nelu Bănicioiu, cu care a făcut al treilea copil, pe Oana.

În 1977, gemenele Mărioarei Zăvoranu, dar şi părinţii ei adoptivi au murit la cutremur, aflându-se în blocul Casata de pe Magheru. Şase ani mai târziu, Nelu Bănicioiu a fost închis de regimul comunist, pentru delapidare. ”Era a doua cumpănă în viaţă, a trebuit să iau viaţa de la început”, povesteşte Mărioara Zăvoranu. Ca într-o telenovelă, a decis să divorţeze de Bănicioiu şi să se recăsătorească cu Nicolae Zăvoranu. O altă lovitură a venit în anul 2000, când soţul Mărioarei Zăvoranu a murit.

În ciuda unei vieţi personale dramatice, Mărioara Zăvoranu a strâns o avere impresionantă: un cimitir privat, un depozit, mai multe spaţii comerciale şi o vilă impunătoare în Afumaţi, toate estimate de Oana Zăvoranu la 65 de milioane de euro. Din păcate pentru cele două femei, tocmai averea a făcut ca acestea să se certe de nenumărate ori, în ultimii şapte ani de viaţă ai Mărioarei, precizează a1.ro.

gandul monden