Băsescu ironizează mitingul PNL: Dragă Vasile, era uşor să aduni oameni când îl aveai pe Băsescu

Traian Băsescu îl ironizează pe fostul său şef de campanie, copreşedintele PNL Vasile Blaga, pentru mitingul organizat de Opoziţie cu ocazia moţiunii de cenzură, transmiţându-i că era mult mai uşor să adune un număr dublul de oameni atunci când îl avea candidat pe el. 0

“Dragă Vasile, înţeleg că este greu să faci un miting de 10-15.000 de oameni pentru Gorghiu&Predoiu! Sunt alături de tine….Era mai uşor să aduni dublu, să fii un Foarte Mare Organizator când îl aveai candidat pe Basescu…Vasile, mai încearcă o dată!”, scrie fostul preşedinte pe contul său de Facebook.

Doar câteva mii de persoane au participat marţi, în Parcul Izvor, la mitingul organizat de PNL în ziua dezbaterii în Parlament a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Iniţial, copreşedinţii PNL, care nici nu au fost prezenţi la miting, anunţaseră că vor fi în stradă 10.000 de oameni.

Spre finalul celui de-al doilea mandat prezidenţial, relaţiile dintre Traian Băsescu şi Vasile Blaga s-au răcit, fostul şef de stat punând adesea sub semnul întrebării calităţile de organizator ale lui Blaga, şi afirmând că acesta nu ar fi câştigat campanii electorale dacă nu l-ar fi avut pe el drept candidat.

 

gandul politica