Liberalul Dan Motreanu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputatul PNL Dan Motreanu a depus, marţi, la Biroul permanent al Camerei, demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei, începând din data de 1 octombrie, el fiind trimis în judecată pentru spălare de bani, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2008.

ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

0

“Prin prezenta, subsemnatul Dan Ştefan Motreanu ales deputat în circumscripţia electorală nr.12 Călăraşi, colegiul uninominal 3, vă anunţ că demisionez din funcţia de vicepreşedinte al Camerei deputaţilor, începând cu data de 1 octombrie 2015”, se arată în cererea de demisie adresată Biroului Permanent al Camerei.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a precizat, marţi, în plenul Parlamentului, răspunzând acuzaţiilor lui Victor Ponta la adresa liberalilor, că are pe masă demisia liberalului Dan Motreanu.

DNA a anunţat luni că Dan Motreanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, şi fostul consilier prezidenţial George Scutaru au fost trimişi în judecată pentru spălare de bani, în dosarul în care sunt acuzaţi că au primit 250.000 de euro, respectiv 170.000 de euro pentru finanţarea campaniei electorale din 2008.

 

gandul politica