Prima reacţie a lui Ponta după ce moţiunea de cenzură a picat: ”Acesta e singurul comentariu”

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un clip amuzant, după ce a aflat rezultatul moţiunii de cenzură a PNL împotriva Guvernului, sugerând că gestul liberalilor s-a întors împotriva lor. 0

”Singurul comentariu despre moţiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum înapoi la treabă!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, alături de un clip în care un bărbat la costum aruncă o sticlă de şampanie într-un perete, iar aceasta ricoşează şi îl loveşte între picioare.

 

Singurul comentariu despre moţiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum înapoi la treabă!

Posted by Victor Ponta on Tuesday, 29 September 2015

 

 

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost respinsă, fiind exprimate 207 opţiuni “pentru” şi opt “împotrivă”, potrivit unor surse din comisia de numărare a voturilor.

Respingerea moţiunii a fost anunţată şi oficial, în plenul Parlamentului. Parlamentarii partidelor din coaliţia de guvernare nu au votat.

Moţiunea de cenzură a PNL – “Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta” – a fost semnată de 183 de parlamentari ai opoziţiei.

Pentru adoptare şi, implicit, pentru demiterea Guvernului ar fi fost nevoie de voturile a jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor, adică 276 voturi.

gandul actualitate