A omorât un femeie, pentru că s-a urcat băut la volan, dar a fost pus în arest la domiciliu

Un bărbat de 51 de ani din judeţul Bacău a fost arestat la domiciliu, miercuri după-amiază, după ce, având o alcoolemie de 2,35 la mie, a provocat un accident rutier în urma căruia o femeie de 31 de ani a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO: http://zdbc.ro

0

Judecătoria Moineşti a emis, miercuri, un mandat de arestare la domiciliu pe numele unui bărbat de 51 de ani, care a provocat un accident de circulaţie în urma căruia o femeie aflată la volanul unei alte maşini a murit pe loc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decizia magistraţilor a fost luată după ce procurorul de caz a solicitat arestarea preventivă a şoferului, care avea o alcoolemie de 2,35 grame/litru în momentul producerii accidentului.

Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe o stradă din municipiul Moineşti. Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţişti, pe fondul vitezei excesive şi al consumului de alcool, bărbatul a intrat cu maşina în spatele unui alt autoturism, care era condus de femeia de 31 ani şi care avea aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma impactului, maşina condusă de femeie a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, iar femeia a murit pe loc.

gandul actualitate