Dragnea: Nu îţi faci planul în funcţie de ce se întâmplă în justiţie. Orice nebun poate să facă denunţ

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri seară, cu privire la amânarea apelului în dosarul său, că în politică nu trebuie să îţi faci planul în funcţie de ce se va întâmpla în justiţie, adăugând că orice este posibil, pentru că “orice nebun” poate să depună un denunţ. 0

“Justiţia are cursul ei şi parcursul ei. Politica şi PSD au cursul lor. Nu trebuie să fie interferenţe”, a declarat Dragnea, la Antena 3, întrebat dacă îl încurcă sau îl ajută că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis amânarea cu două luni a apelului în Dosarul Fraudării Referendumului din 2012, în care a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea a mai spus că nu ţine cont de această amânare, adăugând că în partid nu trebuie să îţi faci planul în funcţie de ce se va întâmpla în justiţie.

“Nu iau în seamă. Eu nu cred că trebuie să îţi faci planul în partid în funcţie de ce se va întâmpla în justiţie”, a spus Dragnea.

Pe de altă parte, social-democratul nu a exclus ipoteza de a se confrunta cu noi acuzaţii, pentru că “orice nebun” poate depune denunţ.

“Mare minune să nu apară vreun nebun care să îmi facă şi mie un denunţ. Supărarea este foarte mare după ziua de ieri, după ce moţiunea de cenzură a picat. Orice este posibil. Orice nebun poate să vină să facă un denunţ pus de nu ştiu cine, dar procurorii vor cerceta, vor verifică”, a comentat liderul PSD.

gandul politica