Dragnea, supărat pe deputaţii PSD: Dacă se votau pensiile parlamentarilor, erau absenţi? Cred că nu

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat “foarte supărat” pe deputaţii partidului pentru că au lipsit în număr mare de la votul privind investiţiile în agricultură, spunând că, dacă s-ar fi votat pensiile speciale, probabil n-ar fi absentat, şi în grup se impune “o rânduială”. 0

“A dat foarte prost, ca să discutăm cinstit. Este o lege de o importanţă extraordinară. (…) Faptul că parlamentarii noştri nu au fost prezenţi la această lege este o vină a noastră, a tuturor, a celor care conducem partidul, a celor care conduc Camera Deputaţilor, a celor care sunt lideri de grup, a celor din comisii”, a spus Dragnea, miercuri, după ce Camera Deputaţilor nu a reuşit să adopte proiectul privind aprobarea unor investiţii de un miliard de euro în sistemul naţional de irigaţii.

Întrebat dacă se impun sancţiuni printre cei vinovaţi, Dragnea a răspuns negativ. “Se impune o rânduială în grupul parlamentar al PSD şi, în general, în coaliţie. Eu am pus o întrebare, şi nu o pun cu răutate, dar mi-e foarte greu să mă abţin: dacă astăzi era în plen votul pentru pensiile parlamentarilor, erau absenţi? Eu cred că nu. (…) Sunt foarte supărat” a spus acesta, precizând că aleşii “s-au jucat” cu soarta fermierilor.

Mai mult, Dragnea s-a arătat deranjat şi de faptul că liberalii s-au abţinut de la vot.

gandul politica