Gest neaşteptat a doi tineri chiar în faţa McDonald’s. Ce au făcut tinerii îndrăgostiţi în momentul în care li s-a spus că va întârzia comanda

Doi tineri din Ţara Galilor au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, după ce au făcut sex în faţa unui McDonald’s 0

Lisa Grey (28 de ani) şi prietenul ei, Rhys Higgins (24 de ani), au mers la un drive-thru din Swansea, într-o dimineaţă la ora 4, şi li s-a spus că, din cauza unei probleme, comanda lor va întârzia.

În acel moment, femeia a început să urle şi să claxoneze, iar apoi l-a sărutat pe prietenul ei şi a început să îi facă sex oral, în timp ce acesta şi-a scos picioarele pe fereastră. Deathandtaxesmag.com scrie că întreaga scenă a fost văzută nu numai de angajaţii McDonald’s, ci şi de clienţii aflaţi într-o maşină din spatele celor doi.

Angajaţii McDonald’s au sunat la poliţie, iar cei doi îndrăgostiţi, care consumaseră o cantitate mare de alcool, au fost reţinuţi. Cei doi au primit pedepse cu suspendare, iar în plus lui Grey i s-a interzis să iasă timp de patru luni din casă după ora 21, iar Higgins a fost trimis la dezintoxicare.

gandul monden