O nouă cursă aeriană între Bucureşti şi Birmingham

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat miercuri o nouă rută de la Bucureşti către Birmingham. Zborurile vor începe pe 22 mai 2016 şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica. 0

WIZZ Air operează zboruri pe 39 de rute, care leagă Capitala de 14 ţări. Biletele pe noua rută către Marea Britanie vor fi puse în vânzare începând de miercuri.

“Suntem încântaţi că astăzi am adăugat reţelei Wizz Air din Bucureşti a patra rută către Marea Britanie. Noua rută către Birmingham nu numai că întăreşte poziţia de lider de piaţă a WIZZ în România, dar oferă, totodată, o oportunitate pentru clienţii noştri care călătoresc în scopuri de afaceri sau turistice să exploreze West Midlands la tarifele noastre reduse, de la numai 179 lei (preţ valabil pentru un singur bilet, care include taxe obligatorii – n.n.). De asemenea, tarifele noastre scăzute atrag mai mulţi vizitatori în capitala României, impulsionează turismul şi consolidează relaţiile de afaceri dintre cele două ţări”, a declarat Tamara Mshvenieradze, corporate communications manager la Wizz Air.  

Wizz Air a transportat 16,5 milioane de pasageri în anul fiscal care s-a încheiat în 31 martie 2015. Compania este listată la London Stock Exchange.

gandul financiar